Barva roku 2019

Je to skvělé. Trendy pro rok 2019 jsou tady a narozdíl od letošní Pantone fialové, ze které se mi trochu podlomila kolena, barvy pro příští sezónu jsou spíše neutrální, přírodní a dají se skvěle kombinovat.


Co u nás v Evropě?

Dulux na příští rok chystá velice příjemnou velbloudí béžovou Spiced Honey, kterou lze kombinovat téměř se vším a musím se přiznat, že ještě před pár lety jsem ji měla doma ve vlastním obýváku. Krásná, že?

barva roku 2019
dulux.co.uk

Všechny možné kombinace a nálady najdete na stránkách >> dulux.co.uk

 

PPG zastřešuje v České Republice barvy značek Primalex, Balakryl a Bondex, proto nemohu nezmínit, že jejich barvou pro rok 2019 se stala hluboká zeleň Night Watch.
No, jako doplňková barva, proč ne?

barva roku 2019
ppgpaints.com

Více inspirací najdete třeba na >> byt-a-dum.hyperbydleni.cz

 


Benjamin Moore

 

Stylová šedá Metropolitan AF-690 je trochu chladná, ale v interiéru se krásně kombinuje s jemnými i výraznými teplými odstíny. A zlaté doplňky budou IN i příští rok.

barva roku 2019
benjaminmoore.com

 

barva roku 2019
benjaminmoore.com

Všechny trendy Benjamin Moore pro rok 2019 najdete zde >> Benjaminmoore.com


Sherwin-Williams

Barva Cavern Clay SW 7701 krásně doplňuje trend přírodních tónů, narozdíl od Benjaminovy šedé je výrazná a teplá. Byt bych si s ní asi nevymalovala, ale na menších plochách a doplňcích bude skvěle korespondovat s ostatními jemnými odstíny bílé, šedé, modré i hnědé.

Další trendy Sherwin-Williams na rok 2019 najdete na >> swcolorforecast.com


Pantone

V Pantone jsou zatím tajemní, co se týče jedné konrétní barvy. Elle DECOR už ale naznačuje, že malinová Cravings a kouřově temná Classico jsou barvy, které se v příštím roce budou objevovat v trendy interiérech.

barva roku 2019
elledecor.com

 

barva roku 2019
elledecor.com

Ostatní barevné trendy Pantone sledujte třeba tady >> pantone.com


Mějte se ukázkově,

Pavlína