Home Staging You Tube Video – Prodej bytu Praha Barrandov 2016

Nabídka služeb je obvykle u všech homestagerů podobná. Je tu ale jedna věc, kterou se můj Ukázkový domov od ostatních liší. Ke každé sadě fotografií totiž nabízím svým klientům v rámci celkové ceny i krátké a poutavé You Tube video.

Jeho výhodou je, že ho může na svých stránkách i realitních serverech použít jak sám klient, tak realitní makléř. Každé video šiju na míru tak, aby odpovídalo konkrétní nabídce nemovitosti. Každé je proto také trochu jiné.

A proč to dělám? Protože lidé zkrátka videa milují.

Video pomůže prodejcům svým sdílením získat větší pozornost, makléřům potom punc profesionality a exkluzivity nabídky.
Mimochodem víte, že pokud k videu na You Tube zadáte správná klíčová slova na správná místa, můžete svou nabídku posunout na přední místa při vyhledávání na interentu?

Video pracuje za vás. Zatímco jste na dovolené nebo jen relaxujete doma, prostě zrovna neprodáváte, na video se dívá spousta lidí, kteří by se vzápětí mohli stát kupujícími.
Video narozdíl od běžné inzertní nabídky žije svým vlastním životem – dovolíte-li mu to, šíří se svou virální silou na sociálních sítích i tam, kde by vás to třeba ani nenapadlo. Což může být také způsob, jak najít toho správného kupujícího.

Navíc, nemějte mi to vyjádření za zlé, ale lidé jsou líní.

Spíš než rozklikávat jednotlivé snímky inzerátu a potom číst podrobný text, je pro ně snazší jednou kliknout a pobavit se u krátkého videa, ze kterého si odnesou dost informací na to, aby se rozhodli, má-li pro ně cenu se zvednout a začít se o nabídku aktivně zajímat.
Pro zadavatele je velice jednoduché video někam umístit, zabere to míň času, než vkládání jednotlivých fotek a textu. Vlastně tuhle práci udělám za vás…

Všechny nemovitosti, ke kterým jsem doposud dělala videa, se prodaly během několika dnů.

Jak vyplývá z mnoha průzkumů, trend oblíbenosti videa ve všech odvětvích stále roste a můj Ukázkový domov chce být špičkou na trhu, proto musí být pořád o krok napřed.

Mrkněte se schválně na jedno, které jsem dělala pro klientku v průběhu léta. Líbí?

 

 

Video sice na You Tube stále visí, ale kdybyste o tenhle krásný byteček měli náhodou zájem, tak bohužel – pro vás, byt se totiž prodal prvnímu zájemci. Stejně jako většina toho, co připravím.
Další videa, která jsem zatím udělala, najdete v mém You Tube kanálu TADY.

Přeju vám všem ukázkový podzim plný barev a vůní,

Pavlína