Home Staging částečně zařízeného bytu 3 + kk v Praze na Smíchově, červen 2016

Nevím čím to je, ale většina bytů k prodeji, které připravuji, jsou buď v přízemí nebo naopak až pod střechou a mají oranžovou koupelnu. A už je tady další, tentokrát podkrovní.
Tenhle byt a vlastně i celý projekt a jeho prodej je velice zvláštní svojí podstatou: majitel ho doposud pronajímal firmám, které v něm krátkodobě ubytovávaly své zaměstnance na služebních cestách. Prima investiční nemovitost. Nastal ale čas, aby se prodala.

Díky tomu, že se byt pronajímal, bylo v něm základní vybavení. Cílem Home Staginu bylo poladit interiér tak, aby byl čistý a útulný a aby vynikly jeho hlavní přednosti, tedy kvalitní dřevěné podlahy, dveře, kuchyňská linka a výhodná poloha, přesně naproti business parku, kde sídlí stovky renomovaných firem.

Protože na přípravu bylo jen velice málo času, a v předsíni a koupelně nefungovala některá světla, museli jsme si s fotografem během focení poradit s těmito drobnými nedostatky, které se majitel chystal dát dopořádku až po focení.

Tyto částečně zařízené byty mají pro prodej i Home Staging perfektní potenciál.

Doplňuje se jen velice málo materiálu, tzn. doba realizace je doslova blesková a cena je velice nízká. V tomto případě představovaly náklady na přípravu asi 3 promile z nabízené prodejní ceny. Vážně jsem se nespletla!

Když se k tomu přidá zkušené oko profesionálního fotografa a vhodně nastavená inzerce a cena, úspěšný prodej na sebe nenechá dlouho čekat.
Více fotografií před a po najdete jako obvykle pod příspěvkem. Podobný homestagingový projekt jsem dělala také letos na jaře, takže přečíst si o něm můžete v článku Home Staging bytu 2+kk v Praze na Vinohradech.

Prague CZ

Díky za váš zájem a podporu, které se mi v poslední době dostává, velice si toho vážím.
A aby vám z mého ukázkového světa nic neuniklo, přihlašte se hned teď k pravidelnému odběru mých novinek v pravém horním rohu na této stránce a držte mi palce i na Facebooku. Letošní léto je nabité krásnými pracovními projekty, které pro vás ještě chystám sdílet. Máte se na co těšit!

Zatím se mějte ukázkově,

Pavlína

 

Prague CZ before and afterPrague CZ before and after Prague CZ before and afterPrague CZ before and afterPrague CZ before and afterPrague CZ before and after