Home Staging nezařízeného bytu na Starém Městě v Praze

PRODÁNO SE ZISKEM (6 MĚSÍCŮ V NABÍDCE)

Začátkem letošního roku mne oslovil klient s objednávkou na přípravu nezařízeného bytu k prodeji. Jednalo se o prostorný byt 4+1 rozkládající se na ploše 106 m² v srdci historického domu U zlaté lodi na Starém Městě pražském.

Musím se otevřeně přiznat, že tato zakázka byla pro mne víc než jen prací, díky velice příjemné komunikaci s klientem a vlastně celou tou přátelskou atmosférou, která realizaci doprovázela. Že by genius loci? Pevně doufám, že stejná pohoda bude vyzařovat i na vás z fotek a zvláště pak na návštěvníky, kteří přijdou na prohlídku. Nemovitost je v současné chvíli nabízena prostřednictvím dvou renomovaných realitních kanceláří.

Byt disponuje krásnými architektonickými prvky, a přestože některé jeho části, jako například koupelny nebo kuchyňská linka, jsou již svým designem trochu za zenitem, byl už před Stagingem, díky zodpovědným majitelům, v bezvadném technickém stavu. Bylo mi hned na počátku jasné, že je zde úžasný potenciál ukázat, a dokázat, že tato nemovitost má své přednosti.

Kromě dekorací Ukázkového domova a nábytku mé partnerské půjčovny se tentokrát na realizaci podílela i galerie Just Art, která poskytla originální díla z dílny Jany Babincové inspirovaná procházkami noční Prahou. Za povšimnutí také jistě stojí elegantní sochy zapůjčené galerií Africké sochy, s níž spolupracuji již několik let. Zakázku fotil můj dvorní fotograf pan Libor Nedvídek. Celému týmu, včetně majitelů, musím touto cestou poděkovat za úžasnou a velice milou spolupráci. Výsledek posuďte sami. Více fotografií před i po naleznete na konci příspěvku.

 

Mějte se ukázkově,

Pavlína

Prague CZ Prague CZ Prague CZ Prague CZ Prague CZ Prague CZ Prague CZ Prague CZ Prague CZ Prague CZ Prague CZ Prague CZ