Vneste do svého domova originální umění

Ateliér Africké Sochy

Ukázkový domov spolupracuje s mnoha dodavteli služeb, nábytku a dekorací. Ráda bych tímto příspěvkem upozornila na jednoho, který tak trochu vybočuje z řady.

Jedná se o dovozce krásných, originálních sošek a soch z Afriky – Galrie AfrickéSochy.cz. Sochy jsou z kamene a v nabídce je možné najít od jen droboučkých přívěsků na krk až po exteriérové sochy vhodné například do zahrady.

Realitní makléře a zájemce o Home Staging bude jistě zajímat, že sochy zapůjčuji jako vkusnou dekoraci i do svých Home Stagingových projektů a pokud se klientovi líbí, je možné se dohodnout i na prodeji.

V každém domově by mělo být alespoň jedno skutečně krásné a hodnotné umělecké dílo, které nejen doplňuje charakter a design interiéru, ale také Vás jednoduše těší svou přítomností a dodává Vašemu příbytku pozitivní energii. Výhodou těchto překrásných kamenných soch je to, že se jich můžete po libosti dotýkat a čerpat z nich klid a nádhernou energii země, kterou vyzařují. Díky tomu, že jsou z kamene, riziko jejich poškození je velice malé a dozajista Vás stejně jako mne překvapí cenou, kterou si v mnoha případech může dovolit v podstatě každý.

Mějte se ukázkově,

Pavlína