Home Staging částčně zařízeného bytu 3+1 Praha – Řepy

PRODÁNO BĚHEM PRVNÍHO TÝDNE V NABÍDCE

Každý Home Staging je jiný, každý projekt, který dělám, je něčím specifický. Nedělám zakázky jako na běžícím páse, o to větší kladu důraz na to, abych z každé nemovitosti vytáhla maximum. Abych návštěvníky vtáhla do hry, do konkrétní představy o tom, jak se jim bude v jejich novém domově bydlet.

Tenhle byt byl strašný. Teda před tím, než jsme na něm začali pracovat. Starý panelák z osmdeátých let, všechno vybavení původní, žádné prodělané rekonstrukce nebo renovace. Aby toho nebylo málo, jeho poslední obyvatel byl silný kuřák, a to je zážitek, který prostřednitvím fotek prostě nelze interpretovat.

Rozhodla jsem se, v duchu své homestagingové strategie, že zájemcům o byt nic nezamlčíme, všechno ukážeme a budeme prostě jen poukazovat na jeho kladné stránky. Proto jsem třeba absolutně odmítla dekorovat umakartovou koupelnu. Co byste si asi tak pomysleli, kdybyste do něčeho takového vešli a vítaly vás tam barevné ručníčky, roztomilé květinky, atp.?

V bytě zůstalo nějaké staré zařízení, které se mi zdálo vhodné pro dokreslení podstaty tohoto prodeje – starý byt, možná po babičce, určený ke kompletní rekonstrukci. U babičky mi bylo vždycky dobře. Docela retro, které teď ale u mladých lidí frčí a tady byla hlavní cílovkou mladá rodina. Takže zachováme ten pocit pohodových nedělních rodinných návštěv a zároveň budeme trochu modernizovat, aby to mělo švih.

Makléř zajistil z vlastních prostředků vyklízení, kompletní výmalbu, lakování radiátorů a bezchybný úklid. Já jsem se postarala o realizaci proměny a nemůžu nezmínit ani vlastnoručně vyrobené dekorace zdí.
Celkové náklady na tuto přípravu nepřesáhly ani 1 % z požadované prodejní ceny, a výsledek?

Prodáno během prvního týdne v nabídce (týden před Vánocemi!) – za cenu, která byla na horní hranici prodejnosti v dané lokalitě (perfektně nastavená cena).

Takhle funguje Home Staging. Výsledek posuďte sami.

 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

Sledujte i další proměny a úspěšné projekty, které díky svým báječným klientům dělám, v mé sekci Porfolia. A chcete-li nahlédnout i do mojí homestagingové kuchyně, není nic snazšího, než začít sledovat Ukázkový domov na Facebooku.

Mějte se ukázkově,

Pavlína