Home Stagingový tahák pro makléře

Nedávno se takhle bavím s jedním bezvadným pánem, úspěšným makléřem a skvělým člověkem, kterého si moc vážím, a on mi povídá: Víte co bych potřeboval? Takovej nějakej tahák, kterej bych si vždycky mohl dát do těch svejch desek, když jdu ke klientovi. Většinou si nevzpomenu na všechny ty důvody, proč se jim ten Home Staging fakt vyplatí a přitom pět důvodů je lepších než jenom jeden.

Dobrá, tak tady je. Vytiskněte si ho, stačí kliknout na jeho nadpis, nezapomeňte si ho dát i do svých desek a nebojte se ho použít. Víte, jak je to s tahákama. Dvakrát do něj mrknete a po třetí už ho nepotřebujete, protože si ho pamatujete.

 

 

5 dobrých důvodů proč využít Home Staging

1. Jistá návratnost investice (statistiky, kalkulačky, marketing)
Investice do Home Stagingu v rozsahu 1 až 3 % se obrátí v zisk 8 až 10 %. Vezměte svého klienta na mé webové stránky do sekce Statistiky a vyzkoušejte si zadat konkrétní čísla do některé z kalkulaček. Vysvětlete klientovi jednoduchou formou, že za každým úspěšně prodávaným produktem je především promyšlená marketingová strategie.

2. Čím déle je nemovitost na trhu, tím nižší je výsledná cena
Poskytněte klientovi Vaše vlastní aktuální statistiky, které ukazují, jak rapidně klesá cena nemovitosti s každým týdnem, o který stráví v nabídce déle.

3. Rychlým prodejem si ušetříte mnoho starostí a nepříjemností
Při neúspěšném prodeji je potřeba počítat s více náklady typu údržby, pravidelných plateb a záloh, splácení úvěru či hypotéky, atd. Rodina prodejce je déle vystavena tlaku nepředvídaných prohlídek a otázek okolí, zda už prodali, atp.

4. Jen 10 % kupců si dokáže představit potenciál domu
Toto je důvod, proč je Home Staging tak zásadní! Nenechte krásy prodávaného domu či bytu nepovšimnuté a napospas kupcově fantazii.

5. Cena Home Stagingu je zanedbatelná
Srovnáte-li cenu Home Stagingu s částkou, o kterou budete nuceni snížit prodejní cenu v případě, že o nemovitost nebude zájem, vyjdou Vám čísla, která Vás ohromí.

 

A když jsme u toho marketingu, nezapomeňte, že všechno co děláte, je vlastně marketing, může být dobrý nebo špatný, záleží na podání. Psala jsem o něm například před časem v tomto článku.

 

Mějte se ukázkově,

Pavlína