Home Staging s ukázkovým domovem, pardon výhledem

PRODÁNO PO 2 TÝDNECH ZA POŽADOVANOU CENU

Tento Home Staging je pro mne speciální. Nejen proto, že šlo o zakázku pro mou oblíbenou makléřku z realitní kanceláře NeFi, s.r.o., ale také, protože šlo o zcela nezařízený byt v překrásné, romantické lokalitě přímo v centru Prahy.

V listopadu jsem se byla na byt podívat. Krásný mezonet 3+1, zalitý světlem, na Malé Straně, v těsné blízkosti Kampy, s výhledem na Vltavu a Národní divadlo byl na první pohled příslibem nemovitosti, kterou si zamiluje každý, kdo miluje Prahu a život v ní. Majitelé jsou skvělí lidé, kteří za svůj prodej požadují odpovídající cenu. Zároveň si uvědomují, že investice do prodeje se vyplatí. Proto dali byt vymalovat, opravit některé poničené části a dokonale uklidit. Samotný Staging pak trval pouhé dva dny a tak jak ho vidíte, zůstane, dokud se byt neprodá.

Spíše než vybavovat, snažila jsem se jen naznačovat. Koneckonců prostor je natolik unikátní, že výsledných řešení může být nespočet a nový majitel si jistě najde cestu vlastní. Touto cestou musím tentokrát poděkovat externímu fotografovi, který nejen zachránil můj šibeniční termín, ale fotky pozdvihnul na profesionální úroveň, což si tento byt jednoznačně zaslouží.

Více snímků můžete sledovat pod příspěvkem nebo na Pinterestu. Pokud se vám byt líbí, příliš neotálejte a dohodněte si prohlídku, protože zájemci se i přes to, že jsou vánoční svátky, jen hrnou. A pokud se vám líbí můj Home Staging, zavolejte, napište. Ráda vám nabídnu své služby i v roce 2015.

 

Mějte se ukázkově,

Pavlína

 


Prague CZ Prague CZ Prague CZ Prague CZ Prague CZ Prague CZ Prague CZ Prague CZ Prague CZ Prague CZ Prague CZ Prague CZ Prague CZ Prague CZ Prague CZ Prague CZ