Bellevue, krásný výhled mýma homestagingovýma očima

Já už mám po dovolené. Byla krátká a krásná a budete se možná divit – nebyla nikde u moře, ale v Poděbradech.

Proč to tady píšu? Protože součástí profesionálního Home Stagingu jsou i kvalitní a atraktivní fotografie interiérů, které by ve Vás měly vzbuzovat zájem o osobní prohlídku.
A to je mimo jiné také standardní součástí služeb mého Ukázkového domova.

Přestože nejde o interér, který bych dělala já, rozhodla jsem se pro Vás pořídit alespoň několik pěkných snímků hotelového pokoje, ve kterém jsem bydlela a poreferovat, jak jsem se měla na dovolené… Třeba jste zvědaví. To bych totiž nebyla já, abych hned po příchodu na pokoj, dokud je uklizeno, nehodila na zem tašky a nezačala fotit.

 

Nejsem ten typ člověka, který rád jezdí několik sezón po sobě na stejné místo a už vůbec ne do hotelu, natož s plnou penzí.

Jenže, já mám dvě malé děti, které ještě nemůžu poslat na tábor, musím jim poskytnout alespoň třikrát denně nějaké normální jídlo a pak také zábavu, která by uspokojila nejen je, ale i mě, když už to má být dovolená, že? A tak se stalo, že jsme začali celá rodina jezdit do Poděbrad. Má to (alespoň z mého pohledu) mnoho výhod.

Jezdíme stále do stejného hotelu, do stejného pokoje číslo 133, protože splňuje všechno, co na dovolené chci a potřebuji. Tedy bezvadnou dostupnost, skvělý servis, milý personál, obrovský balkón, absolutní čistotu a útulné prostředí. Tedy, ten poslední bod v některých starších částech budovy trochu kulhá, ale nebydlíme na chodbě nebo v jídelně, že? Navíc cena pobytu je díky tomu velice příznivá.

Náš dvoupokojový apartmán není sice vrcholem posledních designových trendů, tím méně koupelna, zato je úžasně prostorný (fantasticky vysoké stropy), má spoustu úložných prostorů a obrovský balkón s výhledem na proslulé květinové hodiny.

 

Hotel room Bellevue Tlapak

 

 

Bellevue_Tlapak livingroom

 

A Poděbrady? No to je úplně jasné! Tak za prvé, pokaždé mi na dovolené někdo onemocní a z Poděbrad to mám k naší doktorce 40 min, plus dalších 40 min zpátky. Za druhé je v hotelu bazén a všude kolem sposta úžasných kaváren a restaurací s dětskými koutky, které oceníme v případě nepřízně počasí. Za třetí v Poděbradech stihnu masáž, kosmetiku, manikúru, pedikúru, jógu, prostě všechno, co v Praze během roku s dětmi za krkem nestíhám. Dále v Poděbradech nejsou absolutně žádné kopce, což ocení především můj manžel, který musí na kole po kopcích jezdit po zbytek roku sám. Navíc, a teď pozor, v Poděbradech se skvěle nakupuje a na to já jsem odborník, takže příští rok budeme muset vzít asi větší auto, abychom to všechno vůbec odvezli domů. A nakonec? V Poděbradech je prostě krásně, je tam všechno po čem moje srdce touží a každý rok i něco málo navíc.

Poděbrady jsou totiž na srdce, pokud jste to ještě nevěděli!

Mějte se ukázkově,

Pavlína